Seneste nyt

7.11.18 Tatakau vil starte et Selvforsvar hold for helt almindelige Solrød borger - børn og voksne. På holdet vil du lære basal forsvarsteknik. Se under træningstider!

1.1.18 Tatakau optager nye medlemmer - Kom ned og prøv Gratis 1 måned. Se Træningtider for begynderhold og minikarate eller de højere grader ved at vælge "Træningstider" til højre.

1.1.18 Tatakau Bestyrelse har besluttet at hæve kontingentet for alle medlemmer, men dog beskedent. Dette gøres efter der er stillet større krav til licenser i Dansk Karate Forbund, som alle kan læse på deres internetside. Vi vil igen gøre opmærksomme på at Tatakau er områdets og måske Danmarks billigste Karateklub med tæt på 50% af hvad andre klubber tager. Dette skal forsætte men denne mindre justering er
dog nødveding.
- 600 kr. for almindelige Karate hold
- 650 kr. for almindelige karate hold + Konkurrencehold + DM Licens
- 375 kr. for miniholdet fra 4-7 år
- 250 kr. for 2 ugentlige Crossfit træninger.

1.8.17 Seneste nyt i Tatakau Karate klub Solrød er, at vi kan byde velkommen til Michael Krøl som fast instruktør. Vi er meget stolte over, at Michael som mange gange Danmarksmester vælger at bruge energi og evner i vores klub.

1.8.17 Tatakau optager nye medlemmer - Kom ned og prøv Gratis 1 måned. Se Træningtider for begynderhold og minikarate eller de højere grader ved at vælge "Træningstider" til højre.

1.7.17 Tatakau vil i 2H17 igen være den absolut billigste Karateklub med kontingenter på:
- 550 kr. på almindelige hold inklusiv evt. Konkurrencehold
- 350 kr. for miniholdet fra 4-8 år
- 199 kr. for 2 ugentlige Crossfit træninger.Klubben er medlem af
Dansk Karate Forbund